Onsdag

Heey ppl!

I dag når jeg skulle til skolen så dro jeg over en time før jeg begynte, men det hjalp da ingen ting når bussen min er over 20 min for sen!! Så irriterende for den 321 bussen er altid skikkelig forsinka, men i dag var det da ekstremt. Og da jeg endelig kom meg ned til byen så var 37 bussen jeg skulle ta til Lovisenberg også skikkelig for sinket, just my luck! Uansett så rakk jeg å få med meg ca 15 min av seminaret. Selvfølgelig fikk vi gå litt før i tilegg og jeg har da ikke fått med meg noe av hva foreleseren har sakt om essayet. Heldigvis har jeg så snille jenter i klassen at Juli skal sende meg notatene sine :)

Nå er jeg også endelig ferdig med essayet i psykologiens forsknings meteode. Så utrolig deilig følelse og endelig være ferdig med det og kunne legge de bøkene langt opp på hylla... Inntill neste gang jeg trenger dem, som blir før eksamen. Nå er det bare 3 uker til jeg må levere neste essay som er i barne- og ungdoms psykologi. 

Etter jeg var ferdig på skolen dro jeg videre for å møte en kompis. Satt oppe på en takterrasse med en helt sinnsykt fin utsikt over Oslo. Jeg tok noen bilder jeg syns var ganske fine, fordi det var så fint vær i dag. På bilde så holder sola på å gå ned da, men på det nederste bilde ser det nesten ut som en ring av ild rundt den ene skyen.

 

 

Uansett så har jeg hatt en fin dag, utenom at jeg har stresset litt med skole. Men alt ordner seg vel for snille piker? :) hehe.. 

Dere får ha en fortsatt fin onsdagskveld! Nå skal jeg kose meg med litt mat og two and a half men.

 

Peace <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits