Short summary

The Weekend

Helloo :) Beklager dårlig blogging i helgen, men tror kanskje vi dro den litt langt på fredagen. (HEHE) Hadde det kjempe gøy! Startet dagen med jobb, før jeg møtte Juli så dro vi ned til Arvid og Reinert. Vorsa der, før vi dro videre ut på byen. Vi endte opp på Tempest, siden klassen min hadde fotballturnering den dagen, før de avsluttet kvelden ute. Kjempe koselig å være ute med de fra klassen, morsom gjeng. Eneste ulempen var vel at det var 20-års grense der, og jeg er ikke 20 enda................ Men det ordnet vi :) hehe...

Dette er vel det eneste bilde jeg tok den kvelden... Dårlig på å huske å ta bilder. Men jeg tok av Juli dagen der på hvor vi gikk en liten tur i slottsparken.

Koselig :)

I dag har vi vært hos Ila og for det meste spilt kort. Vi spilte idiot og endte vel opp med å lage en poker versjon av idiot. Hvem har sakt vi ikke er kreative? Jeg har ikke lyst til å innrømme eller NOEN sinne snakke om dette igjen, men Juli vant..... ALLE gangene! Og vi spilte mange ganger.

Uansett så hadde jeg lyst til å dele dette bilde, look what juju can do

Vet ikke helt om man ser det så godt? Litt vanskelig å ta bilde med iphone i mørket. Prøvde å få litt lys av en lyktestolpe da, men det hjalp ikke så mye. I hvertfall så ser det ganske freaky ut, but pretty cool.

Nå må jeg gjøre litt skolearbeid, for det har jeg kjempe lyst til (!) Kos dere resten av kvelden :)

 

Juèm <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits