Ordinary day

Torsdag

I dag har jeg hatt en utrolig lang dag egentlig. Eller det føles kjempe lenge selv om det ikke er det. På torsdager så har vi forelesning og seminar så utrolig sent på dagen, så når klokka er rundt 7 når du går fra skolen så føler du at du har mistet temmelig mye av dagen. Jaja, begynner å venne meg litt til det nå.

I går dro jeg innom jobben til Julieta etter skolen siden jeg sluttet før henne. Og se hva jeg fant hengene ved inngangen til barnehagen:


Sorry Ju, men jeg måtte.. :P Men det er litt dårlig bilde da for jeg var litt for lav...... (!) Flink barne-arbeider.. hehhe.. Når vi dro fra barnehagen så gikk vi forbi drømmehuset mitt på veien. Mamma og pappa tenkte på å flytte dit når jeg var yngere og det er det ENESTE huset de har dratt meg med å se på som jeg faktisk likte. Men det ble ikke noe av, og da er det så typisk at Julieta flytter dit. 

Huset ligger kun en liten bakke nedenfor der Julieta bor nå. vi hadde vært naboer!!! Typisk vår flaks det her, vor alltid lang ifra hverandre.

Var en tur hos Julieta etter skolen i dag også. Og i dag begynte Round 2 av Julieta viser hva henne kan! Ja, hun viser stadig ulike nye talenter, og her kommer dagens.
Hehe vanskelig vinkel, men. Vil også vise dere at Julieta alltid har vært southpark-fan.. Eller skal jeg si Cartman-fan? Hehe jeg syns den er litt morsom. En kopp fra når vi hadde kjeramikk på ungdomsskolen, med hjemmelaget cartman på! haha! Og tilslutt tenkte jeg å vise hvilken "vinner"  Juli er.......


Men grunnen til at jeg tenkte å vise dette er fordi at jeg også har vært med på de alle, så det gjør meg automatisk også til en vinner :D hahah.. Her er det 2 medaljer for norgesmesterskap i biljard, 1 for nordisk mesterskap i biljard (GULL) og en for håndball. Sporty jenter...

Nå er det fristet på tv, så vi snakkes. Lurer på hvem som går ut ikveld!

 

Juèm <3

2 kommentarer

N. Duarte

21.okt.2011 kl.20:36

Miss you!! Tenkte på dere, skal ut med klassen, og kjører blue nun gyals! Love youuuu <3

juem1

22.okt.2011 kl.15:10

N. Duarte: Ntååå så søøt :) Blue nun er best berreee..!! hahah.. Miss yoou Nilzaaa <33

Skriv en ny kommentar

hits