"Walking on a dream.."

Hallo :)

Ikke lenge siden jeg sto opp (ja jeg vet det er sent), men jeg var jo ikke hjemme før halv 7 i natt, så da har jeg god grunn til å sove litt lenge :)

Uansett, så tok vi en tur til byen i går hvor vi først helt random bestemte oss for å hoppe på en trikk, og gå av på et sted vi vanligvis aldri er. Så vi endte opp på Sjømannsskolen som ligger like ved Ekeberg. Tok en del morsome bilder der, men de legger Julieta sikkert ut senere! Etter det dro vi ned til byen og først og fremst må jeg vise det her:


See!! Julepynt i byen ALLEREDE! Jeg som trodde det bare var i England det var jul i november..

Men vi endte hvertfall opp på Choice i går siden jeg enda ikke har fylt 20. (bare 14 dager igjen!:D) Men det ble faktisk ganske morsomt, og det blir det alltid som regel de gangene man ikke har planlagt grundig hva man skal gjøre. Ble litt surr mot slutten av kvelden så jeg og Julieta endte opp med å ikke rekke siste nattbuss, noe som er kjempe kjipt for meg for dvs. at jeg må gå fra Grorud til Skillebekk. Faktisk ikke så veeldig langt, det verste er veien fra buss stasjonen Skillebekk og opp til huset. Men men, jeg er ganske sikker på at dette ikke er siste gang jeg må gå den veien så det er vel bare å venne seg til det,


Walking home in my heels too! (hehe)


This is where the way from hell starts! Blææ..

I dag blir det nok bare å slappe av og ta en rolig kveld :) Ha en fin lørdag alle sammen! :D

Én kommentar

drømmebiblioteket

05.nov.2011 kl.17:51

Hei så kjekt at du ville at jeg skulle ta en tur innom, så nå kommer jeg til å lese litt rundt her inne :) fikk du forresten med deg konkurransen jeg hadde? du kan vinne sminke:)

Skriv en ny kommentar

hits