Tidlig gavehandling?

Det nærmer seg jul med stormskritt, og inniblant all snø og god julestemning som venter, så venter også handling av julegaver noe de fleste syns er ganske stressende. I tillegg så er juletider de mest stressende tidene å gå rundt i butikker å handle, så hvorfor ikke handle hjemme fra, rett fra din egen stue?

Da har jeg en perfekt side til deg! Superkul.no har absolutt et stort utvalg å velge blant for både han og henne. Masse fine smykker, sko, klær og andre kule duppeditter! :) Her er mine favoritter.

Turquoise pearl ring finnes her.


Camille sorte pumps (nå 35% salg) finnes her.

Dem har også piercinger, fargelinser, sminke og mange andre små ting man ikke finner i andre nettbutikker. Superkul er en fin nettbutikk hvor man virkelig kan finne alt man vil ha på et sted istede for å måtte handle fra flere forskjellige nettbutikker. Dette gjør nettshopping så mye lettere, eller hva? :)

 3 kommentarer

nannaa94

11.nov.2011 kl.17:56

smart!:)

Stine Charlotte

11.nov.2011 kl.18:11

har allerede bestilt nesten alle julegavene jeg trenger å handle :D! det er smart og ganske oversiktlig syns jeg. Også kan man få ting litt billigere slik at man kan gi litt mer enn 1 mascara liksom :P

Merethe

11.nov.2011 kl.18:24

Takk for tips :) Liker også godt coolstuff.no

Skriv en ny kommentar

juem1

juem1

20, Oslo

Vi er to jenter på 20 år, her kommer vi da til å skrive om vår hverdag og hverdagsligeting, kreative påfunn, uteliv, mote og aktuelle temaer som intresserer oss! :) Love Juem <3

Kategorier

Arkiv

hits