Snø!?!?

Sorry, dårlig blogging i det siste men har liksom ikke hatt tid. Nå er det bare litt over en uke igjen til første eksamen, så blir nok fullt fokus på det fremover. I tillegg så har jeg kun 1 uke i mellom hver eksamen, så det er liten tid å gå på, men jeg skal nok klare det :)

Har dere forresten fått med dere snøen?


æææsj!

Jeg som virkelig håpet det ikke ble noe snø før hvertfall etter bursdagen min. Det er forresten en liten snøball jeg holder i hånda på bilde. Skulle egentlig ha tatt et bilde ut vinduet mitt så dere kunne få se hvordan det ser ut nå, men har litt småproblemer med å få iphoto til å fungere når jeg ønsker det.

Ellers så har det ikke skjedd stort. Julieta er heldigvis bedre så i morgen blir det kino på oss :D Gleder meg masse til å se siste Twilight filmen. Litt kjipt å se den med en som vet hva som skjer da, best hun ikke forteller!! Selv om jeg vet hun har veeeldig lyst!

Nå skal jeg jobbe litt videre med eksamen, og slappe av litt før jeg kanskje baker kake etterpå :) Skal nemmelig lage oreo-kake til lørdagen! Mmm...

Og forresten så skal vi prøve å få svart på alle spørsmålene fra spørsmålsrunden vi hadde så fort som mulig :) Har bare gått litt i glemme boka, men skal høre med frøken Ju senere å se om hun er ferdig med sin del så vi kan få postet det i løpet av dagen hvertfall :)

Love Em <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

juem1

juem1

20, Oslo

Vi er to jenter på 20 år, her kommer vi da til å skrive om vår hverdag og hverdagsligeting, kreative påfunn, uteliv, mote og aktuelle temaer som intresserer oss! :) Love Juem <3

Kategorier

Arkiv

hits