Helgen

Har egentlig ikke gjort stort mye mer enn å slappe av denne helgen. For en gangs skyld dro vi heller ikke ut på byen. Så hva gjorde vi da?

Vi diskuterte dette i går og kom egentlig frem til at vi har reist mye (??), selv om vi egentlig bare har brukt all tiden vår på miste alle mulige tog, tbaner osv. Så kort oppsummert så var gårsdagen virkelig ikke vår dag. Det tok oss nesten 5 timer å dra fra Grorud til Strømmen og tilbake fordi tbanen plutselig bestemte seg for å snu på Linderud (??), og ikke kjøre til Vestli. Ruter er no tull....

Tok noen bilder på veien når vi måtte gå fra Grorud stasjon til Grorud tbane.. Og ja det er langt. Ikke bli lurt av at begge heter og er på Grorud. Og så glatt som det var så klarte jeg selvfølgelig tryne !!

Jad og Juli

Vi kom nå frem tilslutt, og det var vel poenget?

Anyywhoo.. Nå har jeg vært våken siden halv 10 (!!) og lest!! *stolt* så nå er det snart på tide å ta turen mot jobb. Ikke alle som kan ligge å slække på en søndag.

Vil forresten fortelle dere at jeg og Julieta har fått en ny liten crush! Og vi har virkelig ikke samme smak når det kommer til gutter, so this is a first.

Hveeeem andre enn... Lars Martin fra fristet :D hahahha!!
Skulle ønske Adrian vant forresten, men men.. Den siste utfordringen Lars og Niklas fikk var jo bare syk så akkurat da kunne hvem som helst vinne. Men alle i finalen var vel verdige vinnere uansett.

Men dere får alle ha en fin søndag :)

Én kommentar

myyw0rld

04.des.2011 kl.13:09

Så koselig :D

Skriv en ny kommentar

juem1

juem1

20, Oslo

Vi er to jenter på 20 år, her kommer vi da til å skrive om vår hverdag og hverdagsligeting, kreative påfunn, uteliv, mote og aktuelle temaer som intresserer oss! :) Love Juem <3

Kategorier

Arkiv

hits