København

Dåårlig med blogging i det siste, men det tar vi igjen på nyåret!

Julieta dro til Stockholm for å feire nyttårsaften der, så da bestemte vi oss for å dra til København. Litt spontant siden vi bestemte oss dagen før, men alt gikk virkelig så bra. Bussbillettene var ikkeno problem, og hotell letingen gikk bra, så litt hell hadde vi heldigvis med oss :)

Kom frem til en utrolig fin dag med sol og ingen skyer å se. Så deilig med litt solfylte dager isteden for Oslos triste gråhet....

Tok bussen til Christiania :)

Der fant vi en nedfryst sykkel.. Hehe..

Til tross for at det er strengt forbudt å ta bilder i Christiania så syns jeg at jeg var flink til å få tatt et par :)

Nyttårsaften i København er veldig annerledes fra Norge. Nordmenn fyrer opp fyrverkeri mens dansker lager bomber? Og ikke glem folkemengden....... Men bra var det! Jad ble litt dårlig mot slutten så da var det Arvid og meg igjen resten av kvelden, og jeg må si at såå.mye drikke er det lenge siden jeg har drukket..

Tilslutt var det bare å nyte vår siste dag. Ble en tur til til Christiania, litt gåing i byen osv før vi satte oss på den forferdelige bussen hjem til Oslo!

Ble en relativt kort tur til Danmark siden jeg og Arvid måtte på jobb 2. januar men det var verdt det! :) Og tilbake må vi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

juem1

juem1

20, Oslo

Vi er to jenter på 20 år, her kommer vi da til å skrive om vår hverdag og hverdagsligeting, kreative påfunn, uteliv, mote og aktuelle temaer som intresserer oss! :) Love Juem <3

Kategorier

Arkiv

hits